Midden in de nacht op de Waddenzee

Na een klein tukje zat ik met mijn oranje t-shirt en mijn hup Holland hup armbandje (van Steijn) voor de tv met de mannen. Was die wedstrijd nou zo spannend of zijn wij zo zenuwachtig voor de reis die komt? Toen we de strafschoppen wonnen, juichten we eenmalig en daar gingen we. Een box uitvaren in het donker is best lastig… Vooral als je stroom nog vast zit aan de kant.. BAM, gaat er vanzelf ook uit… Door de sluis bij Kornwerderzand, de brug door en het wad op. Nu zijn we net Harlingen voorbij en varen richting Terschelling / Vlieland. Geen boot te bekennen, beetje regen, dus zeilpakken lekker aan. Paul ligt lekker de eerste paar uurtjes te slapen.

  2 comments for “Midden in de nacht op de Waddenzee

 1. Ronald
  06/07/2014 at 07:40

  Heel veel succes! Geniet ervan!!!

 2. Joey
  08/07/2014 at 13:27

  Hee Paul en Bianca!
  Veilig aangekomen in Flekkefjord zie ik 😉
  Even testen of de posts aankomen via jullie blog.
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *