Even naar de boot!

Wat een heerlijk weekend! Ik begon vrijdagavond met een bezoek aan de kapper. Leuke highlights erin voor de zomer, inclusief koperkleur naast blond. Ik vind het heel leuk, maar niet iedereen denkt er zo over, haha!

Zaterdag hebben we echt een rustigaandag. Om 14.00 uur beseffen we dat we nog niks nuttigs hebben ondernomen. We komen langzaam in actie en gaan pakken onze spullen voor de boot. Bij een beddenwinkel gaan we kijken naar een opklapbed en daarna vieren we de verjaardag van Steijn (15!) in Shabu Shabu in Den Haag. Met als afsluiter natuurlijk ijsje bij Florencia. Lekker! Wij rijden naar de boot en Tim slaapt door vanuit de auto in de boot. Dus wij genieten nog lekker van een heerlijk zwoele avond op het achterdek met een wijntje en biertje.

Te laat naar bed natuurlijk, dus als Tim om 06.50 ‘mama mama’ roept, denk ik voor de zoveelste keer: was ik maar eerder naar bed gegaan. Lekker kleien, verven, filmpje kijken nog voor het ontbijt! Rustige ochtend op de boot en in de middag gaat Paul met Henri aan de slag om de rodkicker weer op zijn plek te krijgen en een andere lazyjack. Tim en ik picknicken zogenaamd in het gras, spelen in de speeltuin, gaan kijken bij Lima, de havenhond (die er niet is) en bij de grasmaaier van de havenmeester. Na 3 boterhammen valt Tim in slaap samen met mij en hij sliep door tot 17.30. Dan is het tijd om op te ruimen en we gaan bij porto vecchio een pizza eten. Op 1 stuk na eet Tim zijn kinderpizza Hawaï helemaal op. Wat een vakantiestemming hier in Enkhuizen, overal Duitsers en iedereen op achterdek van zijn boot. Helaas moeten wij gewoon weer naar huis, ons weekend zit erop! Nog 3 weken werken!

Post navigation

  3 comments for “Even naar de boot!

 1. Wilma den Heijer
  02/08/2020 at 20:57

  Ik denk ….. voldoende variatie voor een vrij weekend!
  En ach Bi de tijd vliegt; drie weken zijn zo voorbij. En wat een heerlijk vooruitzicht als jullie nog ‘mogen’ als de anderen weer ‘moeten’.

 2. Je zussie
  02/08/2020 at 21:02

  Zoooooo, dat is lang geleden ; )
  Leuk om weer een blog te lezen!

 3. Mi
  02/08/2020 at 21:55

  Leuk om zo mee te lezen ! Ben benieuwd naar je nieuwe coupe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *