1 weekje voor vertrek..

1 weekje voor vertrek…

Ja nog 1 week; en wat voor een week… Donderdag ben ik opgenomen in het ziekenhuis om een goedaardige tumor te laten verwijderen onder mijn oor. Daar zat al een hele tijd een bobbel en die moest er echt uit van de arts. Anders zou ik kans lopen op een aantasting van mijn aangezichtszenuw en zou de rechterhelft van mijn gezicht misschien verlamd raken. Dat willen we niet, dus toch maar opereren. Ik wacht al sinds februari op een operatie, maar eindelijk mocht ik 9 juli komen. Operatie is voorspoedig gegaan. De bobbel is weg. Ik had weinig last van de narcose, dus was snel weer op de been. De drain ging er vandaag uit, dus mocht ik naar huis. Fijn! Nu vooral nog last van kaakpijn en nekpijn.. Ik kan nu nog niet echt geloven dat we volgende week weg varen….. maar de laatste voorbereidingen voor de vakantie kunnen (rustig aan) beginnen.

Paul is vandaag bezig geweest met de vlotter van de watertank. Het beeldscherm van de watertank bleef op 100% staan, terwijl de tank leeg was. Dus wellicht blijft de vlotter bovenin de watertank hangen.. Dus moest de vlotter eruit gehaald worden.. Dit gaat niet echt gemakkelijk.. eerst moet de hele tafel van de vloer afgeschroefd worden, dan de vloer eruit en dan kom je bij de watertank.. en wat bleek… het beeldscherm gaf opeens weer 6% aan ipv 100%… wat nu? Toch maar laten zitten, lijkt nu het beste plan. Dan kijken we op vakantie wel weer verder. Nog wat andere klusjes aan boord gedaan en een mooie Hook & Moor gekocht. Een soort stok waarmee je een lijn door een ring kunt halen.. Ik lag lekker op de bank thuis naar Netflix te kijken… verschil moet er zijn :-))

Morgen blijf ik gewoon thuis, maar Paul gaat alvast wat spullen naar de boot brengen. De buitenboordmotor en alvast wat tassen kleding, handdoeken, etc. Dan is dat er maar alvast. Vorig weekend hebben we de lang houdbare boodschappen gedaan en komende dagen doen we dan de verse dingen. Ik ben op de computer aan het bloggen (zoals jullie kunnen zien) en ben een lijstje aan het maken van de dingen die we nog nodig hebben.. foto geheugenkaartje, zonnebrand, diacure, en ga zo nog maar even door… verder krijg ik heel veel lieve berichtjes van vrienden om te vragen hoe het met me gaat.. heel fijn. Vanavond weer lekker slapen in mijn eigen bed.. toch fijner dan een ziekenhuis.. Zin in..

  1 comment for “1 weekje voor vertrek..

 1. Wilma
  17/07/2015 at 22:36

  Fijn Bianca, dat je de app weer geïnstalleerd hebt. Gezellig om zo op de hoogte te blijven van jullie wel en wee!
  Geniet met volle teugen!
  Liefs en groet!
  Wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *